ГРАДИНКАТА ПРЕД КРИСТАЛНацията няколко дни мига на парцали, чудейки се

...
ГРАДИНКАТА ПРЕД КРИСТАЛНацията няколко дни мига на парцали, чудейки се
Коментари Харесай

Борисов се снима в реклама на мастика, Слави ще го връща с референдум

ГРАДИНКАТА ПРЕД КРИСТАЛ

Нацията няколко дни мига на парцали, чудейки се каква е тая " пица на кристали ", под въздействието на която душманите на Бойко Борисов взели решение да го арестуват и репресират дружно с правилните му севди. Припомняме, че съгласно скорошните показания на гербовия водач някогашните ръководещи взели решение да го арестуват по време на оргия с " доста уиски, бяло вино и пица на кристали ". Кирил Петков дори мислел да взе участие в ареста и да мушка с лакти жертвата, само че се отказал. 

Чуденето свърши - " пицата на кристали " съставлява две алегории по едно и също време.

От една страна - карцерът на Борисов е нещо сходно на погромите от Кристалната нощ (организирано " национално " принуждение против евреите в Нацистка Германия, Австрия и Судетска област от 9-10 ноември 1938). Така Борисов става освен български Мандела и български Навални, само че и първа жертва на българския нацизъм. В тази връзка Борисов назова Кирил Петков " антисимид " - тъй като хлябът е тяло Борисово и карцерът на това тяло е акт на антисимидска експанзия. 

От друга страна - тялото на мастиката при заледяване става на кристали.

Затова репресираният Борисов стана тил и профил на реклама за мастика, която бе снимана на градинката пред Кристал и на стадиона на Кристал Палас. 

И на двата шезлонга е Бойко Борисов с компютърно присадена коса. С бялата шапка отново е той, компютърно поправен. 

***
КРИСТАЛНО ЯСНО

В особено послание към нацията Слави Трифонов разгласи, че не се е наиграл и може да извърши още доста диващини - единствено да има кой да му играе по виолата. Ето какво сподели той, смятайки че приказва обвързвано. 

" Стана кристално ясно, че политиците са лицемери, само че най-големите лицемери са някогашните ми съдружни сътрудници. Борисов е двуличен, само че най-малко се е потвърдил като престъпен престиж, босовете го слушат, кара огромен джип и прави шоу не по-зле от мен. Затова приканвам суверена на референдум за прекосяване в режим на борисовска република. Влязох като трол в политиката, по този начин желая да ме запомнят. В момента оплитам венеца на моята витална активност, желая хората да ме запомнят като чалга будител и Капитан Слави Войвода, който сподели на народа дълбоката идиотщина на политическия развой. Цялото ми присъединяване в политиката е един долнокачествен скеч, само че такава е същността на политиката, аз единствено демонстрирах нейното уродливо безсмислие ", откри сърцето си Слави Войвода и забели очни ябълки в доказателство на искреността си. 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР