Градинарство в дома си в Канзас Сити, Мисури, Кланси Мартин

...
Градинарство в дома си в Канзас Сити, Мисури, Кланси Мартин
Коментари Харесай

Премахване на стигмата около самоубийството

Градинарство в дома си в Канзас Сити, Мисури, Кланси Мартин надали наподобява като човек, който години наред се е борил с мрачни мисли за самоубийство. „ Просто през целия ден, всеки ден, желаех да умра, желаех да посегна на живота си “, сподели той.

Започна млад, доста млад. На шест той изтича пред рейс – първият от 10 опита за самоубийство през годините. „ Веднъж се бутнах от една постройка – спомня си той – и един другар, който съвсем мина с мен, ме хвана откъм гърба, за който даже не знаех, че е там. Цяло знамение е, че съм жив. И съм толкоз признателен за това знамение! "

Мислите за самоубийство на шест може да са необичайност, само че в този момент на 56, Мартин се вписва в една от демографските групи, които най-вероятно ще умрат от самоубийство: бели мъже, на междинна възраст и по-стари. Но в днешна Америка всяка демографска група е изложена на риск, сподели психиатърът Кристин Ю Мутие, която управлява Американската фондация за предварителна защита на самоубийствата. „ Идеята за самоубийство в действителност е толкоз постоянно срещана ср...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР