Градът се промени неузнаваемо през последните години, благодарим Ви за

...
Градът се промени неузнаваемо през последните години, благодарим Ви за
Коментари Харесай

Легендарна кметица от СДС към Бойко Борисов: Вие направихте най-много за Каблешково

Градът се промени неузнаваемо през последните години, благодарим Ви за поддръжката, сподели Пеева

Лидерът на ГЕРБ посети Каблешково, откакто малко преди този момент бе в Ахелой..

В поморийското градче той бе посрещнат от симпатизанти, а кметът на Поморие Иван Алексиев и управникът на Каблешково Ивайло Иванов му демонстрираха по какъв начин е изменена инфраструктурата в града през последните няколко години.

С разпореждане от Министерски съвет, подписано от Бойко Борисов като министър-председател, са отпуснати пари за цялостния ремонт на седем съществени улици в града, както и парка. Подменена е подземната инфраструктура, обособени са нови паркоместа, внедрено е и енергоспестяващо улично осветяване.

„ Казват, че асфалт не се яде, само че виждате по какъв начин наподобява през днешния ден Каблешково – като един естествен европейски град “, съобщи кметът на Поморие Иван Алексиев пред Бойко Борисов.
 Кметът на Поморие Иван Алексиев разведе Бойко Борисов в Каблешково и му сподели какво е направено
„ Толкова улици в никакъв случай не са правени тук, а паркът ни не беше ремонтират 40 години “, споделиха от своя страна поданици на Каблешково.

На срещата участва и именитата кметица Мария Пеева, която ръководи Каблешково от 1995 до 2003 година. Тя бе определена с поддръжката на Съюз на демократичните сили и ще остане в историята с няколко основни хода, един от тях, е основаването на прословутия „ Четвъртък пазар “.

„ Благодарение на господин Алексиев и господин Иванов, които работят безупречно, градът се промени. Била съм кмет, само че такива триумфи не съм постигала. През последните години се направи най-вече за Каблешково, за което ви благодаря и на вас, тъй като и Вие доста помогнахте. Държавата беше на място “, сподели Пеева.

Кметът Иван Алексиев и ръководителят на Общински съвет Поморие Адам Адамов срещнаха Бойко Борисов и с казуса със стадионите, които са апортирани в общо сдружение с Митко Събев, загробено по познатата скица с голям дълг. Събев в този момент изискал стадиона в Каблешково, където считал да построи хотел, вижте повече във видеото:



 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР