Градът с най-много милионери в света е Ню Йорк, според

...
Градът с най-много милионери в света е Ню Йорк, според
Коментари Харесай

Осем общи черти на богатите хора

Градът с най-вече милионери в света е Ню Йорк, съгласно изследване на консултантската компания Henley & Partners за 2022 година,

Голямата ябълка е дом на 345600 милионери, включително и 737 души със положение от над 100 млн. $, както и на 59 милиардери, пишат от уеб страницата

Марилиса Барбиери има повече от 10 година опит в промишлеността на първокласния дизайн, като в този интервал си основава връзки със заможни клиенти в Северна Америка и Ню Йорк. В контактите си с тях тя открива осем черти, които нейните клиенти споделят.

1. Те прекарват време с впечатляващи хора

Барбиери е забелязала, че всичките ѝ клиенти се обкръжават с хора, които ги зареждат и ги поддържат. Те разполагат с авторитетна мрежа, която ги окрилява. За тях е приоритет да прекарват повече време с хора, които са стимулирани и мислят по подобен метод с тях.

Казват, че бъдещето на човек зависи от това с кого прекарва най-вече от времето си. Ако прекарвате по-голяма част от времето си с хора, които нямат упоритости, вие също в никакъв случай няма да постигнете задачите си.

Ако прекарвате множеството си време с хора, които гонят цели и работят крепко за постигането им, ще бъдете запленени от тяхната сила и ще бъдете позитивно повлияни.

Напомняйте си да прекарвате време с подобаващите хора.

2. Те разграничават страстта от работата

По време на бизнес договаряния клиентите на Барбиери са предумишлено справедливи. Те са наясно със своите страсти и по какъв начин една демонстрирана страст може да бъде възприета.

Ако не се усещат 100% удобно по време на договарянията, те не прибързват или пък молят трета страна да договаря вместо тях.

Емоциите не могат да бъдат отстранени от договарянията. Те обаче могат да бъдат отчитаникакто у нас, по този начин и у другите. Един от най-хубавите способи да упражнявате разсъдъка си да разграничава страстите от работата е да го вършиме целеустремено.

След като един път сте решили, че това е пътят, по който желаете да поемете, пробвайте да бъдете допустимо най-обективни.

3. Те употребяват времето си дейно

Богатите хора смятат всяка минута за скъпоценнаи не си губят времето в правене на неща, които не прибавят никаква стойност към живота им. Времето е най-големият разкош и богатите хора работят доста изборно, когато би трябвало да вземат решение с кого да гопрекарват.

Управлението на времето играе значима роля в нашето всекидневие и научаването даже на най-основните неща за този развой може да направи чудеса.

4. Те гледат на страха като на опция

Нещото, което постоянно е поразявало Барбиери, е методът, по който клиентите ѝ одобряват несигурността, обвързвана с новите им бизнес инициативи. Те са усвоили метод за справяне със напрежението и непредсказуемостта на нетрадиционните решения, които вземат.

Те съумяват да реализират сходно равнище на самонадеяност, като гледат на страха като на опция за личностно израстване. Те или ще завоюват, или ще се поучат.

Възможностите са на всички места, само че би трябвало да ги сграбчите без боязън. Повечето хора не подхващат дейности, тъй като се опасяват да не изгубят. Дори и да се неуспехите, в последна сметка, научавате нещо. Всяка опция идва с преимущества и доста малко дефекти.

5. Те знаят по какъв начин да се ангажират с нещо

Хората, които принадлежат към най-богатия 1%, трансформират репутацията си в приоритет. Те вършат това, което споделят, демонстрират неизменност, работят честно, оказват помощ на другите да реализират задачите си и правят повече, в сравнение с се чака от тях.

Ангажирането с нещо е елементарно, само че осъществяването на поетия ангажимент не е за всеки. Изграждайте доверие и запазвайте репутацията си, като обещавате по-малко и изпълнявате повече от предстоящото.

6. Те се тормозят за себе си

Да се тормозят за себе си е огромна работа и богатите хора знаят, че никой други не може да го прави дейно вместо тях. Тях ги е грижа за другите и се притеснявати за тях. В последна сметка обаче, те са наясно, че в случай че се притеснявате за някого, това няма да реши проблемите му.

Това човек да знае по какъв начин да се тормози за себе си, а не за другите, не е нарцисизъм. Става въпрос за угодливост. За съблюдаване на разпоредбите за самоограничаване, за поемането на отговорност за себе си и за полагането на старания за решение на вашите проблеми, до момента в който в това време знаете по какъв начин да се радвате на триумфите на другите.

Ако човек се грижи за себе си, това построява мощ и резистентност и въодушевява другите да вършат същото.

7. Те одобряват неуспеха

Богатите знаят по какъв начин да одобряват както триумфа, по този начин и неуспеха. Те одобряват обстановката и себе си като част от живота. Провалът е опция за израстване, само че не е мярка за тяхното бъдеще или самокритика.

Ако те желаят да подобрят бизнеса си, тогава приемането на неуспеха е цел, даже и процесът да е муден. Провалът поражда мотивация, креативност и устойчивост. Колкото повече се оправяме сполучливо с неуспеха, толкоз по мощни и издръжливи ставаме.

8. Те ценят образованието

Истината е, че всеки, който е част от най-богатите, освен цени образованието, само че и не стопира да се образова цялостен живот. Това оказва помощ на богатите да схващат света, в който живеем, обезпечава им повече и по-добри благоприятни условия и усъвършенства качеството им на живот.

Това е целеустремен и непринуден избор, а не обвързване. Повечето хора не са способно да влязат в тази ниша, тъй като подценяват цената на самообучението. Те мислят, че приемането на някаква тапия ще е задоволително, с цел да са съумели. Нещата обаче не стоят по този начин.

Самоинициираното образоване се концентрира върху личностното развиване и предлага доста дълготрайни изгоди, включително по-голяма самонадеяност, самомотивация и създаване на нови умения.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР