Градът ни празнува с вярата, надеждата, любовта и мъдростта. На

...
Градът ни празнува с вярата, надеждата, любовта и мъдростта. На
Коментари Харесай

Фандъкова отчете успехите си на празника на София

Градът ни чества с вярата, вярата, любовта и мъдростта . На фона на хилядолетната му история, нашите мандати са като мигване на окото . От позиция на човешкия живот обаче, те са време, което не би трябвало да бъде пропилявано.

Това съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова на празника на София . Сегашният кмет се включи в предизборната конкуренция за четвърти мандат. Тя регистрира направеното за 10-те години, откогато е столичен градоначалник като подчертава на отговорността.

По думите й: " предизборната акция от борба за София, е на път да стане борба против София " .

Построихме 42 км метро - 80% от мрежата, подменихме 90% от рейсовете и тролеит е, превърнахме множеството паркове в приветливи и обичани места, регистрира Фандъкова.

" За 10 години построихме 100 здания на детски градини и 21 нови учебни здания . 5 кръстовища на две равнища, 80% от околовръстния път ", добави тя и сподели, че направеното е дружно със столичани.

" Направихме и невъзможното, с цел да защитим над 80% безплатни европейски средства за завода за боклуци . И през днешния ден 85% от отпадъците на София се преработват. Знаете къде бяхме преди няколко години - на 100% депониране ", посочи Фандъкова, съгласно която това е голям скок.

Тя чака сметищата Суходол и Долни Богров скоро да станат гори и зелени поляни .

" Виждам обаче, че през днешния ден е признато да се приказва без да се знае и без да се държи сметка за истината . Не очаквайте да виждам по какъв начин се лъжат хората с намеци за корупция и безхаберие ", сподели Фандъкова във връзка думите на другия главен кандидат за кметския стол - Мая Манолова, която подчертава на слабостите в почистването на града.

" Няма борба за София. Има работа за София . И дано с обич и мъдрост работим за София ", прикани Фандъкова точно на празника на българската столица.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР