Градът Кипарис в Месиния, Пелопонес в Гърция, потъна в скръб,

...
Градът Кипарис в Месиния, Пелопонес в Гърция, потъна в скръб,
Коментари Харесай

15-годишното българче Христос и още 2 момчета загинаха в адска катастрофа в Гърция

Градът Кипарис в Месиния, Пелопонес в Гърция, потъна в тъга, откакто три 15-годишни момчета изгубиха живота си в ужасяваща злополука, откакто едно от тях скрито взело колата на татко си. Трите момчета напущат учебно заведение час след идването си и потеглят с колата на бащата. Трагедията се случва на автомагистралата Пиргос - Метонис, написа greekcitytimes.com, представен от " Блиц ".

Тийнейджърите са доста добре известни в общността, тъй като са играели в локалния футболен тим " Kyparissia Athletic Club " и също по този начин са били доста положителни възпитаници.  15-годишният Енрико Бузани, роден в Албания, скрито е взел колата на татко си и дружно с приятелите си стартира да кара през Кипарис. Двамата му другари, 15-годишният Никос Трилонас и 15-годишното българче Христос Мертаи изгубват живота си на място, откакто колата се сблъска с минаващ ван, каран от 48-годишен румънски жител, който е в болница. 

Катастрофата, която е станала към 10 часа сутринта, е била толкоз мощна, че е нямало никаква вяра за оцеляването на момчетата. Според известията малолетният водач е карал с доста висока скорост по пътя към Филиатра. Целият регион на Кипарис е в печал, защото трите деца са били известни и обичани в локалната общественост, защото техните фамилии са живели в региона в продължение на няколко години.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР