Град Соледар в Донецка област остава под контрола на украинските

...
Град Соледар в Донецка област остава под контрола на украинските
Коментари Харесай

Руските окупатори понасят чудовищни загуби в Соледар, украинските военни си върнаха контрола над града

Град Соледар в Донецка област остава под контрола на украинските военни, само че в града се водят интензивни боеве, сподели Павел Кириленко, шеф на регионалната военна администрация в Донецк, от Интерфакс-Украйна. 
 
" Соледар, Бахмут остават най-горещите посоки. Соледар е под контрола на украинските управляващи и нашите военни го управляват. Въпреки това борбите както в града, по този начин и отвън града не престават, тъй като врагът се пробва да настъпи в няколко направления ", сподели Кириленко в ефира на националния телемаратон в събота.
 
Според него съветските окупатори търпят големи загуби в града - " без никакво пресилване ", добави Кириленко.
 
" В дословния смисъл на думата те си застилат всичко с телата на личните си " вагнеровци " или постоянни въоръжени сили, според от това какви сили доставят след тези загиби на това направление ", означи началникът на регионалната администрация.
 
По думите му фронтовата линия е под непрекъснат обстрел, обстановката в града е тежка, " само че следена ". " Военното командване подхваща всички нужни спомагателни ограничения за стабилизиране на ситуацията и минимизиране на загубите и опазване на персоналния състав на нашите момчета, нашите бранители ", заключи Кириленко.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР