Град на автомобилите ще бъде създаден за първи път в

...
Град на автомобилите ще бъде създаден за първи път в
Коментари Харесай

Град на автомобилите за първи път в Международния технически панаир

Град на колите ще бъде основан за първи път в границите на Международния механически панаир, който ще се организира от 24 до 29 септември. „ Auto City Пловдив 2018 “ ще покаже завладяващото комбиниране от софтуерен прогрес, мощ и съвременен дух в света на високите скорости. Проявата е взаимен план на Международен панаир Пловдив и „ Експо Тийм “.

Години наред дилърите на най-известните международни марки в България показват своите сбирки по време на Есенния панаир в Пловдив, наред с компании, предлагащи транспортно и автосервизно съоръжение. Сега се трансформират цялостната идея за представяне на коли за бизнес, туризъм, свободно време и занимание, както и на обвързваните с тях сектори.

Новата визия ще пресъздаде градската среда с улици, маркировка и пътни знаци, а експонати на обособените производители ще бъдат ситуирани в обособени браншове. В тест драйв зоната ще може да се видят „ на живо” софтуерните и техническите характерности на машините. Предвидени са браншове за автосервизна техника, автомивки, аварийни елементи и аксесоари.

Интерес за присъединяване към този момент са декларирали от представителствата на „ Сузуки “, „ Хонда “, „ Субару “, „ Тойота “, „ Хюндай “, „ Шкода “, „ Лада “, „ Сеат “ и няколко известни марки рейсове. Очаква се да участват „ Пежо “, „ Ситроен “, „ Мото пфое “, Ратола “, „ Киа “ и други известни компании. Сред изложителите още веднъж е „ Авиатранс “, която провокира възторг с футуристична автомивка, почистващи препарати и принадлежности.

В центъра на Града на колите ще бъде завършена зона „ Кола награда”. В нея посетителите ще имат опция да прегледат модели на водещи марки и вероятно да завоюват лека кола по желание след попълване на анкетна карта.

Около региона с колите за премия ще бъдат обособени пунктове за сътрудниците на „ Auto City Пловдив 2018 “: лизингови и застрахователни компании, бензиностанции и други. В комбиниране с експозициите на коли се построява повсеместен комплекс, улесняващ потребителите в този пазарен сегмент. Новата идея ще усили с 20% броя на посетителите на най-атрактивното ревю за автомобилната промишленост в България.

„ Auto City” ще внесе нов акцент в деловия конгреси за капиталови артикули и технологии, който е измежду водещите в Югоизточна Европа. Той включва още 10 профилирани изложения, където ще бъдат демонстрирани последно потомство техника и авангардни решения в региона на машиностроенето, електрониката и електротехниката, енергетиката и екологията, водния бранш, осведомителните технологии, роботиката и автоматизацията, строителството, химическата и минната индустрия. Според специалисти Международният механически панаир в Пловдив е „ зона на бъдещето “, защото показва гледка на нововъведения за Индустрия 4.0, хайтех разработки и модерни бизнес модели.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР