Град Колидж Парк, Мериленд, нае лидер за расово равенство, за

...
Град Колидж Парк, Мериленд, нае лидер за расово равенство, за
Коментари Харесай

Служител на капитала на град Мериленд казва, че иска САЩ да изгорят до основи: `МОЯТА идеология може да възкръсне от пепелта`

Град Колидж Парк, Мериленд, нае водач за " расово тъждество ", за управлява задачата си за унищожаване на систематичния расизъм в своите отдели, който направи изказвания, защитаващи насилието и насърчаващи концепцията за гражданска война против Съединените щати.

Kayla Aliese Carter поддържа " Черното избавление " посредством революционни средства и сподели, че работи с някои деятели, с цел да възнамерява " по какъв начин ще се храним, живеем и растем, откакто изгорим всичко. " Тя беше наета да бъде „ Служител по въпросите на расовото тъждество “ при кмета Фазлул Кабир през 2022 г. 

В тази си роля тя управлява цялостен екип, претрупан с използването на стратегия за „ расово тъждество “ във всички градски отдели, засягаща политиките, практики, стратегии и бюджети.

Картър беше нает, откакто кметът Кабир подписа закон „ Резолюция 20-R-16 “, „ която се отхвърли от систематичния расизъм, разгласи поддръжка за живота на чернокожите и прикани за продължаващо категорично и съзнателна борба с расизма “, сле...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР