Град Гоце Делчев ще бъде домакин на информационната кампания „Бъди

...
Град Гоце Делчев ще бъде домакин на информационната кампания „Бъди
Коментари Харесай

Град Гоце Делчев ще бъде домакин на кампанията „Бъди войник“

Град Гоце Делчев ще бъде хазаин на осведомителната акция „ Бъди боец " на 15 октомври. Събитието е включено и в поредицата прояви за отбелязване на 107 години от Освобождението на Неврокоп. Това е вторият град от Благоевградска област, в който акцията гостува.

От 15,30 ч. на площад „ Гоце Делчев " ще се организира осведомителна борса за набиране на бойци и матроси. В нея ще бъдат показани Сухопътните войски, Военновъздушните сили, Военноморските сили, Специалните сили, работа „ Военна полиция ", Националната гвардейска част, Централното военно окръжие. Присъстващите ще могат да се срещнат с опциите, изискванията и периодите за кандидатстване и постъпване на работа в Българската войска. В осведомителната борса ще вземат участие и представители на Националния боен университет (НВУ) „ Васил Левски " и на Висшето военноморско учебно заведение (ВВМУ) „ Н. Й. Вапцаров ", които ще коментират изискванията за банкет и образование във висшите военни учебни заведения.

По същото време в региона на площада ще бъдат ситуирани мостри въоръжение, техника и съоръжение от състава на Сухопътните войски и Служба „ Военна полиция ".



На събитието в Гоце Делчев ще участва заместник-командирът на Сухопътните войски бригаден военачалник Валери Цолов. Той ще даде брифинг за представителите на медиите в 15,30 ч. на мястото на събитието.

От 17,30 ч. също на площад „ Гоце Делчев " ще стартира концерт на обединения към Военнния клуб в града и самодейци от Народно читалище „ Просвета ". На сцената ще излязат група за достоверен фолклор към фолклорна групировка „ Форгулица " от военно формирование 26400 - Бригадно командване - Благоевград, трио „ Мегдана " към Военен клуб - Благоевград, реализатори от танцов клуб „ Пиринско злато " към Военен клуб - Гоце Делчев, деца от школата към Неврокопският отбор, денс групировка „ Олимпея ", група „ Формейшън " - село Огняново и танцова групировка от село Дъбница.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР