Грабни код за -20% отстъпка на целия магазин като кликнеш

...
Грабни код за -20% отстъпка на целия магазин като кликнеш
Коментари Харесай

Нови мъжки дънки? Грабни -20% код за отстъпка

Грабни код за -20% отстъпка на целия магазин като кликнеш върху този ваучер     4вида  за другите видове тяло Съществуват четири съществени  вида мъжки дънки: slim fit, straight leg, boot cut и skinny. Всеки вид има своите преимущества и дефекти. Изборът на подобаващия вид дънки зависи от персоналния жанр, размер и най-много – от формата на тялото. Но доста мъже не знаят по какъв начин да си купят дънки, които да пасват вярно на техния вид тяло.В тази публикация ще ви научим по какъв начин да си купите подобаващите за вас дънки. Открийте какво подхожда най-добре на вашия вид  тяло!  Дънки с тънка кройка /Slim Fit Jeans/ Slim fit дънките нормално се създават с по-висока талия спрямо другите стилове, което ги прави по-подходящи и комфортни за хора, които имат по-голяма коремна област. Те също по този начин нормално се носят и малко по-дълги, което придава продълговат и по-тънък тип на тялото.  Дънки с ниска талия (Boot Cut Jeans) Те са направени с по-нисък колан, което ги прави по-удобни за хора с по-голяма талия. Освен това нормално имат по-широки крачоли в горната част и това разрешава по-голяма независимост на придвижванията. Много момчета обичат да ги носят, тъй като наподобяват готино и повърхностно.  Дънки с прави крачоли /Straight Leg Jeans/ Това са най-популярният жанр мъжки дънки. Дънките с прав крачол са чудесни за хора, които желаят да наподобяват стройни и елегантни. Те са подобаващи и в случай че желаете да скриете непотребните килограми в региона на бедрата. Обикновено се създават с висок или невисок колан, според от това какъв вид кройка предпочитате.  Тесни дънки /Skinny Jeans /  Тесните дънки са една от най-новите трендове в мъжката мода. Скини дънките са чудесни за всеки мъж, който желае да наподобява добре, без да се постанова да прекарва прекалено много време в подготвяне. Това е изборът на мъжете, които не обичат да носят торбести облекла и се стремят да наподобяват по-слаби и да покажат стегнатия си стомах.  Какви дънки са подобаващи за другия вид мъжко телосложение? Съществуват няколко съществени вида мъжко телосложение: правоъгълно, трапецовидно, извърнат триъгълник, триъгълно и овално.  Правоъгълно телосложение Това са стройни и слаби мъже, с плосък гръден панер, дребни плещи и стегнати мускули. Кои дънки наподобяват най-добре на слабите мъже? Това са дънките с прави крачоли - Straight Leg Jeans, които акцентират стройното телосложение. Кои стилове дънки би трябвало да заобикалят слабите мъже? Дънки с необятни крачоли и торбести дънки - те ще наподобяват прекомерно свободни върху тях, както и тесните дънки, които ще ги вършат да наподобяват прекомерно слаби. Добре е да се заобикалят и дънки с висока талия, които карат дупето да наподобява прекомерно плоско.  Трапецовидно телосложение Това са атлетични мъже с тънка талия и мускулести плещи. Какви дънки би трябвало да носят атлетичните мъже?
Отговорът е: каквито си изискат! И Slim Fit, и Boot Cut, и Straight Leg наподобяват добре върху тях. Трябва да заобикалят само необятни и торбести дънки, които скриват формата на тялото и вършат долната му част да наподобява по-голяма спрямо горната.  Телосложение вид извърнат триъгълник Това са мускулестите мъже.  Какви стилове дънки стоят най-добре на тях?
Права кройка с по-широк крачол - този жанр акцентира стегнатото тяло, като джобовете би трябвало да са огромни, близо един до различен и дълбоки – с цел да наподобяват задните елементи по-малки. Какви дънки би трябвало да заобикалят мускулестите мъже? Дънки с кройка Boot Cut - разкрояването ги прави да наподобяват по-тежки. Тесните прилепнали дънки също не са за тях, тъй като вършат телосложението още по-обемно.  Триъгълно телосложение - Това са мъжете с необятни бедра и тесни плещи.

Какви дънки би трябвало да носите за необятни бедра? Дънки със свободна кройка с един размер нагоре - те са комфортни, тъй че да не се разтягат през слабините. Също по този начин подобаващи са дънки с прав крачол и висок талия - те поддържат идентична широчина от бедрата до подгъва Какви дънки би трябвало се заобикалят? Тесни дънки, тъй като основават мекушав контур, както и дънки с ниска талия - те акцентират необятните бедра.  Овално телосложение Това са едрите мъже с огромна талия и необятна междинна част на тялото, както и огромни бедра, седалище и прасци. Какви дънки наподобяват най-добре при огромна талия? Най-добре стоят дънки със свободна кройка – прави и с необятен крачол. Дънките с висока талия също са подобаващи, тъй като изравняват междинната част на тялото и прибират седалището и бедрата. Какви дънки би трябвало да избягвате, в случай че имате огромна талия? Избягвайте двете крайности -  тесните и прилепналите дънки, както и разкроените. Силуетът с тънки крачоли основава пресилен дисбаланс във външния тип – горната част на тялото ще се обрисува огромна над прилепналите панталони. Разкроените дънки вършат краката да наподобяват по-широки.Не се обезкуражавайте, в случай че видът ви тяло не ви разрешава да се поберете в най-новата наклонност при мъжките дънки. Придържайте се към моделите, които ви подхождат и постоянно ще изглеждате добре. * публикация 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР