Говоря, когато си поискам. Всички знаят кой съм и в

...
Говоря, когато си поискам. Всички знаят кой съм и в
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо: Говоря, когато си поискам. Всички знаят кой съм

" Говоря, когато си желая. Всички знаят кой съм и в какво имам вяра ". Това съобщи нападателят на Португалия Кристиано Роналдо. Думите му пристигнаха в коментар за изявлението, което даде пред журналиста Пиърс Морган и бе излъчено предходната седмица. Тогава суперзвездата не се изрече ласкаво за клубния си тим Манчестър Юнайтед, като атакува и треньора Ерик загар Хаг, което провокира бурни реакции, написа " Спортал ".

На днешната конференция на Португалия по време на Световното състезание Роналдо ненадейно се появи дружно със селекционера Фернандо Сантош и незабавно бе запитан от публицисти по отношение на думите си. Нападателят отбрани времето, когато е дал и е било излъчено изявлението, и съобщи, че може да приказва каквото си изиска, когато си изиска.

“Времето си е време. От ваша позиция е елементарно да погледнете по какъв начин можем да си избираме времето. Понякога пишете истини, от време на време пишете неистини. Не се тормозя какво си мислят другите. Говоря, когато си желая. Всички знаят кой съм и в какво имам вяра ”, съобщи Кристиано по време на конференцията.

Той разяснява също по този начин и видеото с Бруно Фернандеш, което се появи преди няколко дни. Двамата съотборници от Манчестър Юнайтед се събраха в съблекалнята на Португалия, само че си размениха леден привет, което незабавно отприщи редица мнения за връзките посред им след скандалното изявление на Роналдо.

“Шегувахме се предходната седмица. Неговият аероплан закъсня и аз го попитах дали е пристигнал с лодка. Моля ви, не питайте повече за мен, питайте за Световното състезание ”, съобщи нападателят.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР