Говорителят на служебното правителство Антон Кутев подаде оставка. Това съобщи

...
Говорителят на служебното правителство Антон Кутев подаде оставка. Това съобщи
Коментари Харесай

Говорителят на служебното правителство Антон Кутев подаде оставка


Говорителят на служебното държавно управление Антон Кутев подаде оставка . Това заяви самият той в профила си във Facebook.

" Във връзка с предумишлено провокирани предизборни спекулации и воден от нежеланието си да замесвам служебното държавно управление в ненужно напрежение ви известявам, че през днешния ден подадох оставката си като представител на държавното управление пред премиера Стефан Янев ", написа Кутев.

 Кутев

Оставката идва единствено ден откакто Кутев стана обект на рецензии от страна на водача на Българска социалистическа партия в оставка Корнелия Нинов а. Повод за това стана оповестеното от представителя на държавното управление искане за оставката на партийния водач. Самият Кутев също е кадър на столетницата.

По-късно на брифинг в централата на " Позитано " Нинова оповести оставката си, която стимулира с " злополуката, която левицата претърпя на парламентарния избор ". И запита от къде на къде служебното държавно управление, назначено от президента Румен Радев желае нейната оставка . Корнелия Нинова посъветва кабинета " да си гледа рецесиите и да не инженерства в Българска социалистическа партия. "
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР