Говорителят на руското външно министерство Мария Захарова заяви, че Москва

...
Говорителят на руското външно министерство Мария Захарова заяви, че Москва
Коментари Харесай

Мария Захарова: Разчитаме, че България няма да влоши отношенията с Русия

Говорителят на съветското външно министерство Мария Захарова съобщи, че Москва е осведомена с обвиняванията към ръководителя на придвижване " Русофили " и разчита, че България няма да предприеме стъпки, които да влошат двустранните връзки с Русия. На постоянна конференция тя разяснява шпионския скандал.
„ Русофилите в България не могат без външна помощ ”: Документът, поради който упрекнаха Николай Малинов Докладна с детайли на геополитически разбор и бизнес предложение разпространиха от прокуратурата
" По въпроса с обвиняването на ръководителя на националното придвижване " Русофили " в България в шпионаж, ние сме осведомени с тези обвинявания. Дейността на тази неправителствена организация е съдействала за развиването на двустранното съдействие и подсилване на другарските връзки сред нашите страни. Разчитаме, че държавното управление на България ще се въздържа от стъпки, които да слагат под въпрос нашите двустранни връзки и постигнатото от нас в доста области, в това число хуманиратната и културната сфера ", съобщи Мария Захарова.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР