Говорителят на руското външно министерство Мария Захарова се надява посланиците

...
Говорителят на руското външно министерство Мария Захарова се надява посланиците
Коментари Харесай

Мария Захарова призова страните от Г-7 да обърнат внимание на задържаните в САЩ руски граждани

Говорителят на съветското външно министерство Мария Захарова се надява посланиците на Г-7 да извърнат внимание на ориста на руснаците, намиращи се в американските затвори, в това число Виктор Бут, Мария Бутина и Константин Ярошенко, цитира думите й TACC.

По-рано посланиците на страните от Г-7 приветстваха завръщането на арестуваните в Украйна като част от съглашение с Руската федерация и показаха вяра, че останалите ще бъдат освободени скоро, съобщи " Фокус ".

" Уважаеми господа, посланици ", написа Захарова на страницата си в обществената мрежа „ Facebook “, " поддържаме вашата вяра и чакаме Бутина, Ярошенко, Бут и доста други, които не престават да бъдат държани от американските управляващи. "

В събота следобяд аероплан на специфичния летателен отряд „ Русия “ кацна във Внуково с съветски жители, освободени като част от размяната. Приблизително по същото време украинският специфичен аероплан се приземи на летището в Киев. Според Татяна Москалкова, комисар по правата на индивида в Руската федерация, обменът се е състоял по формулата " 35 против 35 ". /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР