Говорителят на президента на Филипините отрича, че има проблеми със

...
Говорителят на президента на Филипините отрича, че има проблеми със
Коментари Харесай

Говорителят на Дутерте отрече за транспортна криза въпреки тричасово задръстване в Манила

Говорителят на президента на Филипините отхвърля, че има проблеми със тапите в столицата Манила , макар че му лиши три часа да се придвижи до работа , написа " Гардиън ".

Салвадор Панело разгневи филипинците с настояването си, че няма проблем с трафика в Манила . Панело изостави колата си и документира напредването си, откакто одобри предизвикателство в обществените мрежи да употребява столичния превоз.

Той е подложен на критика след коментар, че " няма огромна транспортна рецесия " и че хората могат да стигат в точния момент за работа , в случай че напущат дома си по-рано. Коментарът е на фона на растящата рецензия към държавното управление на президента Родриго Дутерте, което към момента не може да измисли решение за разрешаване на проблемите с превоза в столицата.

Панело напусна дома си в 05,15 часа в петък и трябваше да употребява четири разнообразни маршрутки, с цел да се добере до двореца Малакананг, формалната резиденция на президента . Говорителят на президента стигна в двореца в 08,30 часа.

" Отнеми доста време да очаквам за маршрутки, тъй като бяха претъпкани . Те постоянно са цялостни ", разяснява представителят пред локално радио. В един миг той е трябвало да чака 35 минути за бус.

Той е отказал да бъде съпроводен от публицисти по време на пътуването и е избегнал маршрута, по който е знаел, че ще бъде причакан от кореспонденти. Но той си направи селфи и го изпрати на медиите.

Днес Панело още веднъж повтори, че няма транспортна рецесия, тъй като " няма парализа " на пътищата . Според него филипинците са " доста изобретателни хора ", които знаят по какъв начин да се приспособят към " враждебни обстановки ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР