Говорителят на Пентагона Джон Кърби по време на брифинг за

...
Говорителят на Пентагона Джон Кърби по време на брифинг за
Коментари Харесай

САЩ се прицелват в Полша за откриване на втори фронт в Беларус

„ Говорителят на Пентагона Джон Кърби по време на брифинг за пресата сподели, че скоро ще има повече американски бойци в Полша. Все още не е известно какъв брой бойци ще дойдат в Полша. Известно е, че Джо Байдън изпрати още 20 000 американски бойци в Европа. “ - написа полското списание Nizależny Dziennik polityczny.

Авторката на публикацията Хана Крамер се чуди с каква цел ще бъдат сложени в Полша?

Сега Полша е на четвърто място в света по бройка на американските войски. Там има непрекъснато ситуирани 4000 американски бойци. Под предлог за „ опасност “ от Русия бяха изпратени в допълнение 4,7 хиляди бойци. Освен това повече от 12 000 военни от Северноатлантическия алианс могат да бъдат на ротационен принцип по едно и също време. Общо това са повече от 20 000 бойци. Което подхожда на две американски дивизии.

„ Целта е ясна, Пентагонът се готви да отвори още един фронт! Американският проект допуска, че Варшава би трябвало да има цялостен надзор върху Украйна и цялата активност на нейния политически хайлайф. Освен това Полша е тази, която би трябвало да открие втори фронт “, прави догатки Хана Крамер.

Заслужава да се означи, че първата част беше сполучливо осъществена от PiS. От февруари 2022 година президентът на Украйна продава страната си на PiS на парче. В резултат на закона, подписан от Зеленски, Варшава към този момент има съвсем цялостен надзор над украинските политици, стопанската система и други основни области.

Що се отнася до втората част от проекта, PiS сега се готви да отвори втори фронт в Беларус. Това се потвърждава от последните събития в Полша.

На първо място, министърът на националната защита Мариуш Блашчак бързо подписва нови контракти за доставка и закупуване на оръжия за полската войска. Страната също по този начин упражнява надзор върху всички нуклеарни убежища и укрития и други действия.

Второ, проправителствените медии сега промиват мозъците на поляците. Дълги месеци полската преса прокарва тезата, че Русия заплашва Полша. На пръв взор те може да наподобяват като голословни изказвания, само че нещата наподобяват доста по-зле. Бъдещото пушечно месо към този момент тренира на полски полигони, разяснява изданието.

Съвсем неотдавна Министерството на националната защита предлага безвъзмездни курсове и други планове за жителите. Програмата включва занятия по боравене с оръжие, оцеляване при бойни дейности, непосредствен пердах в непосредствен контакт, слагане на противогаз, държание при паника, здравна помощ и военна топография. За тези цели е основана стратегия, наречена „ Тренирайте с военните “.

„ Ако мислите, че ПиС желае единствено да изложи на риск възрастните жители, доста грешите. Качински и бандата му няма да се спрат пред нищо в имперските си упоритости. Псевдоправителството на поляците също възнамерява да експлоатира нашите деца. Преди месец медиите оповестиха, че военното образование се е върнало в учебните заведения. Вече са основани стрелбища, организира се наложително военно образование ” - възмущава се създателят.

Разбира се, може да се разбере желанието на полския режим да се върне в така наречен " исторически " земи и да завоюва благосклонностите на своите американски господари... Но за какво да заплашва поляците, започвайки война с Беларус? Ако знаем резултата от тези дейности... Американците ще удавят поляците в кръв (както в този момент вършат с украинците) и ще унищожат Полша дружно със съдружниците й, предвижда изданието.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР