Говорителят на НАП Росен Бъчваров коментира в студиото на Сутрешен

...
Говорителят на НАП Росен Бъчваров коментира в студиото на Сутрешен
Коментари Харесай

Говорителят на НАП: До седмици ще стане ясно каква точно информация е разкрита

Говорителят на Национална агенция за приходите Росен Бъчваров разяснява в студиото на " Сутрешен блок ", че няма нужда да се сменят персонални карти и няма директна и непосредствена опасност за имуществото на хората след хакерската офанзива против Национална агенция за приходите, оповестява Българска национална телевизия.

``
реклама

Бъчваров посъветва да сменят паролите на електронната поща и да се смени ПИК за електронните услуги на Национална агенция за приходите, ако имаме подобен.

В момента към 70 млн. записа от непозволено оповестените данни се съпоставят един по един, с цел да се види дали това, което е обществено оповестено, е тъждествено правилно.

Според Бъчваров диалогът за отговорността е неизбежен. Въпросът е, че сега има разрастваща се обстановка, углавен развой за определяне на аргументите.

Процесът на определяне качествена ли е била отбраната на персоналните данни и има ли нужните механически ограничения е нещо, което Комисията за отбрана на персоналните данни изследва.

Бъчваров съобщи, че до седмици ще имаме опция да получим детайлности каква тъкмо информация за нас е била източена посредством хакерската офанзива.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР