Говорителят на Лацио разкри, че феновете на тима стоят зад

...
Говорителят на Лацио разкри, че феновете на тима стоят зад
Коментари Харесай

Феновете притискат Лацио за оттеглянето

Говорителят на Лацио разкри, че почитателите на отбора стоят зад концепцията за отдръпването от Серия А, въпреки и под формата на „ рискова хипотеза”. От думите му стана ясно, че клубният необут Клаудио Лотито е имал среща с последователите, на която те са поискали да видят митинг против съдийските произволи.

„ Лациалите” са гневни най-вече на рефера Пиеро Джакомели, който управлява злощастния мач против Торино (1:3), в който не бе отсъдена кристална дузпа за римляни. Според техния треньор Симоне Индзаги арбитрите към този момент четвърти следващ мач от шампионата ощетяват Лацио напълно целеустремено, тъй като избрани фактори не ги желаят в топ 4.

Сензация от Италия: Лацио напуща Серия А?

„ Говорих с президента Лотито, който ми сподели, че почитателите са поискали от нас да проведем митинг,а – като рискова догадка – даже да извадим тима от първенството”, сподели Артуро Диаконале за „ Радио 24”.

„ Аз апелирам само сходни неточности да не се вършат, тъй като желаеме едно почтено състезание. Противник съм на всевъзможни теории на коспирацията, даже не обичам да се окайвам, само че дано си приказваме истината. Когато избрани произшествия се повтарят седмица след седмица, най-малкото имаш правото да се съмняваш.”

„ Ако реферът не се е заблудил, то тогава би трябвало да си приказваме за невисок професионализъм. Това значи, че нямаш качествата да ръководиш мач на такова равнище. За всеки, който реферира в Серия А, некомпетентността е неприемлива. Явно тогава има други аргументи.”

„ Не искам да сътворявам конспирации, само че събитията са факт. Върху Лацио и против Лацио някои неща се повтарят до безконечност. Футболната централа има силата да поправя грешките и се надявам да го създадат.”

„ Лацио нервира хората, тъй като се отличава от общата картина и не попада в рамките. Това основава проблеми”, добави Диаконале.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР