Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви, че Москва проучва цялата

...
Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви, че Москва проучва цялата
Коментари Харесай

Песков: Москва проучва всичко за взривяването на "Северен поток"

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи, че Москва изследва цялата информация за взривяването на газопроводите " Северен поток " и че отговорността може да е на страна или на група страни, съобщи Ройтерс.

Песков разяснява и публикуваната във в. " Уолстрийт джърнъл " информация, че Съединени американски щати са предизвестили Украйна да не нападна газопроводите. По думите " вълната " от медийни истории за саботажа би могла да цели отклонение на вниманието от същинските причинители.

Песков сподели още, че Кремъл не има намерение да преименува или да трансформира статуса на така наречен " специфична военна интервенция “ в Украйна. Някои наблюдаващи допуснаха, че Русия може да дефинира спора като пълномащабна война или като " антитерористична интервенция ", отбелязва Ройтерс.

Говорителят на Кремъл разяснява и въпроса за зърнената договорка с Украйна, като означи, че Русия не може постоянно да демонстрира " благосклонност ", съобщи Българска телеграфна агенция.

Вчера президентът Владимир Путин съобщи, че Москва мисли да се откаже от съглашението, защото Западът е измамил Русия и не е извършил обещанието си, че ще обезпечи достъп на съветските селскостопански артикули до международните пазари.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР