Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков изрази съжаление, че началото на

...
Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков изрази съжаление, че началото на
Коментари Харесай

Дмитрий Песков: Жалко е, че всеки президент на САЩ започва мандата си със санкции срещу Русия

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков изрази страдание, че началото на мандата на всеки американски президент е обвързвано с въвеждането на многочислени наказания против Русия.

Коментирайки казаното от Джо Байдън, той уточни, че сходна политическа линия вреди на така и така неприятните руско-американски връзки. „ Принудени сме да предприемем всички нужни ограничения, с цел да се застраховаме от рисковете, свързани с вероятните наказания и оптимално да защитим ползите на нашата страна. Действията на нашите съперници в дадения случай са мъчно предсказуеми. по тази причина се преглеждат всевъзможни вероятности и сюжети на държание “, сподели Песков.

По-рано представителят на съветското министерство на външните работи Мария Захарова разяснява изказванията на американското разузнаване за съветска интервенция в президентските избори в Съединените щати.

„ Първо, това е следващата порция неистини, дезинформация и подправени вести. Второ, извънредно време е да се измисли нещо по-интересно, по-свежо и по-реалистично. Но може държавните органи в Съединените щати дотам да манипулират публичното мнение в страната си “, сподели тя.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР