Говорителят на Камарата на общините сър Линдзи Хойл е изправен

...
Говорителят на Камарата на общините сър Линдзи Хойл е изправен
Коментари Харесай

Говорителят Линдзи Хойл не трябва да подава оставка заради воденето на дебата за прекратяването на огъня в Газа - резултати от анкета

Говорителят на Камарата на общините сър Линдзи Хойл е изправен пред апели да подаде оставка поради воденето на дебата за прекратяването на огъня в Газа - само че множеството читатели на Mirror не го вършат не считам, че би трябвало да си тръгне.

66-годишният мъж, който е в политиката от съвсем 30 години, попадна под рецензия, откакто беше упрекнат, че е оказал помощ на Кийр Стармър да избегне протест. Г-н Стармър беше изправен пред опасността предните водачи да подадат оставка, с цел да могат да поддържат предлагането, ръководено от SNP, изискващо „ неотложно преустановяване на огъня “ в Газа. SNP се надяваше на право гласоподаване на своето предложение - само че това не вървеше по проект.

Предложението беше утвърдено, само че едвам откакто сър Хойл наруши конвенцията, като избра предлагането на опозиционната партия да промени предлагането на SNP за войната Израел-Хамас. Ходът му провокира яд от страна на консерваторите и SNP, които го упрекнаха в подкрепяне на Лейбъристката партия.

Обикновено има с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР