Говорителят на главния прокурор Сийка Милева дава в момента брифинг

...
Говорителят на главния прокурор Сийка Милева дава в момента брифинг
Коментари Харесай

Прокуратурата с брифинг за фаталната катастрофа в София ВИДЕО

Говорителят на основния прокурор Сийка Милева дава сега брифинг във връзка адската злополука на Околовръстното в София, при която пийнал и надрусан с кокаин водач с мощно " Порше " умъртви французин и прати жена му в болница в тежко положение.

В кръвта на обвинения, предизвикал тежката злополука на Околовръстното шосе в София има съществуване на 1.73 промила алкохол, както и наличие на кокаин. Това сподели представителят на основния прокурор Сийка Милева на брифинг пред медиите.

От проучването, направено във ВМА, изрично се откри, че обвиненият Любенов е управлявал автомобила си след приложимост на алкохол и опиати, сподели тя.

СГП правят дейни дейности по следствието и ще бъдат изследвани всички условия. По досъдебното произвеждане е назначена автотехническа експертиза, която да откри скоростта на автомобила, само че такава още не е готова.

Милева прикани за взаимоотношение сред институциите и единна държавна политика, с ясни рамки, в които да се уточни отговорността на институциите, с цел да се оправим с закононарушенията на пътя, само че и с проведената престъпност и разпространяването на опиатите.

Очаквайте детайлности!

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР