Говорителят на германското правителство заяви, че уличното насилие, което разтърси

...
Говорителят на германското правителство заяви, че уличното насилие, което разтърси
Коментари Харесай

Германия е възмутена от насилието в Париж

Говорителят на немското държавно управление съобщи, че уличното принуждение, което раздруса централен Париж по време на митингите на " жълтите жилетки " през уикенда, е " ужасяващо ".
" Избухването на принуждение и разрушителната гняв в Париж предишния уикенд беше нещо ужасяващо ", съобщи представителят на канцлера Ангела Меркел, Щефан Зайберт, съобщи БГНЕС.
" Това няма нищо общо с мирните, демократични митинги и немското държавно управление поддържа френското държавно управление в напъните му да подсигурява публичния ред. "
Най-малко 60 души бяха ранени при митингите и безредиците на „ жълтите жилетки “ в Париж този уикенд. При конфликти с полицията са били ранени 42 стачкуващи, 17 представители на силите за сигурност и един пожарникар, заяви уеб сайтът France Info.
По последни данни, арестуваните във френската столица са 192 души.
Протестиращите на територията на цялата страна в събота са били 32 300 души, което е с 3700 души повече спрямо предходната седмица.
Масовите митинги на Жълтите жилетки започнаха на 17 ноември 2018 година с искане да не се покачват налозите върху горивата и против високите цени на бензина.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР