Говорителят на германския канцлер Ангела Меркел обяви, че Германия разговаря

...
Говорителят на германския канцлер Ангела Меркел обяви, че Германия разговаря
Коментари Харесай

Германия разговаря за евентуална военна роля в Сирия

Говорителят на немския канцлер Ангела Меркел разгласи, че Германия беседва със съдружниците си за ситуацията в Сирия, само че не удостоверява информация, че Берлин обмисля опцията да взе участие в бъдещи военни удари, оповестява " Асошиейтед прес ".

Без да посочва източници, немският в. " Билд " заяви, че Министерството на защитата на Германия изследва опцията за някакво присъединяване в бъдещи военни дейности, в случай че държавното управление на Сирия извърши нова химическа офанзива. В информацията се добавя, че това е станало след искане от страна на Съединени американски щати към немското държавно управление.

Говорителят на Меркел Щефен Зайберт съобщи, че " несъмнено, че немското държавно управление е в контакт с сътрудници и съдружници " за Сирия. Той обаче сподели, че " няма обстановка, в която да е било взето решение и че той " няма да взе участие в спекулации ".

Германия не взе участие в предходните въздушни удари на Съединени американски щати и техните съдружници, само че изрази поддръжката си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР