Говорителят на фамилиите – собственици на “Фолксваген Волфганг Порше иска

...
Говорителят на фамилиите – собственици на “Фолксваген Волфганг Порше иска
Коментари Харесай

Волфганг Порше не изключва влизането на VW в “Тесла”

Говорителят на семействата – притежатели на “Фолксваген ” Волфганг Порше желае да се намерения за включването на концерна към американския производител на електрически коли “Тесла ”. Въпреки това той назова рестриктивните мерки за това и даде своето мнение за Илон Мъск.

Семействата притежатели на “Фолксваген ” не изключват влизане на групата от Волфсбург в “Тесла ”. „ Винаги би трябвало да се обмисля всичко “, сподели Волфганг Порше в коридорите на Международното автомобилно ревю (IAA), представен от в. “Ди Велт ”. Волфганг Порше обаче счита ръководената от Илон Мъск компания за надценена на фондовата борса. В края на август информация на списание “Мениджър магазин ” провокира ужас с информацията, че основният изпълнителен шеф на VW Херберт Дийс би желал да взе участие в “Тесла ”.

Говореше се обаче, че фамилиите на притежателите са скептични. Тогава “Фолксваген ” отхвърли тази информация. Сега Волфганг Порше е най-малко кардинално отворен. Говорителят на фамилиите, които управляват болшинството от гласовете във “Фолксваген ” посредством “Фолксваген Хординг ”, също по този начин даде да се разбере, че той не е огромен обожател на шефа на “Тесла ”. “Той е малко променлив ”, споделя Порше за Илон Мъск.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР