Говорителят на Европейската комисия Мина Андреева заяви, че Комисията наблюдава

...
Говорителят на Европейската комисия Мина Андреева заяви, че Комисията наблюдава
Коментари Харесай

Говорител на Еврокомисията: Следим скандала с вилите на висши представители на властта в България!

Говорителят на Европейската комисия Мина Андреева съобщи, че Комисията следи абсурда с вилите на висши представители на властта в България, издигнати с европейски средства, заяви БНР. 

Миналата седмица заместник-министърът на стопанската система Александър Манолев подаде оставка след изявления, че се е сдобил с вила край Сандански, финансирана с евросредства, предопределени за къщи за посетители. 

" Следим развиването по тези случаи, само че по този характерен случай нямам какво да кажа. Не Комисията е тази, която би трябвало непосредствено да проверява разходването на тези средства. Това се прави от съответните национални управляващи. По този случай също се води такова следствие, тъй че ние ще проследим резултатите ", сподели Мина Андреева.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР