Говорителят на Белия дом за надзор и разследвания Иън Самс

...
Говорителят на Белия дом за надзор и разследвания Иън Самс
Коментари Харесай

Говорителят на Белия дом обвини водещия на CNN, че прокарва темата на републиканската партия Хънтър Байдън в напрегната размяна

Говорителят на Белия дом за контрол и следствия Иън Самс упрекна водещия на CNN Фил Матингли, че прокарва тематиката на републиканската партия по време на под напрежение диалог полемика за Хънтър Байдън.

В сряда Хънтър съобщи, че татко му, президентът Байдън, в никакъв случай не е бил „ финансово зает “ в неговите бизнес покупко-продажби по време на конференция на Капитолийския хиляди

На идващия ден в " CNN This Morning " Матингли попита Самс дали Хънтър съзнателно е употребявал израза " финансово зает ", с цел да избегне самопризнание, че най-малко е приказвал с татко си за бизнеса си.

„ Той беше категоричен за това, само че това е еволюция на това къде беше президентът по време на акцията, къде беше Белият дом при започване на акцията. Да не участваш финансово в бизнеса е доста друго от това да не се приказва за бизнеса.Това умишлена точка за изясненост ли беше? " Матингли сподели.

Съобщава се, че синът на президента Джо Байдън Хънтър Байдън има хора, които мо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР