Говорителят на Белия дом Стефани Гришам нарече опасни спекулациите и

...
Говорителят на Белия дом Стефани Гришам нарече опасни спекулациите и
Коментари Харесай

Тръмп на медицински преглед, Белият дом спира слухове за здравето му

Говорителят на Белия дом Стефани Гришам назова рискови спекулациите и слуховете, свързани със здравето на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, който през вчерашния ден мина медицински обзор.
Последният подобен е бил през февруари тази година, когато положението на Тръмп е било несъмнено като " положително ". Теглото му тогава е било 110,22 кг при растеж от 192 сантиметра, кръвното му налягане - 118/80, а пулсът - 70 удара в минута, напомня РИА Новости, представена от БГНЕС.
„ Изглежда доста по-интересно за хората и някои публицисти да спекулират и популяризират безотговорни и рискови клюки “, оплака се Гришам в Туитър, наблягайки, че тя е показала обществено „ цялостен и почтен “ отчет за здравето на президента.
Преди това тя съобщи, че президентът е здрав, деятелен и няма никакви недоволства. Тя означи, че Тръмп е решил да се подложи на медицински обзор, с цел да не губи време за това в „ натоварената 2020 “, когато предстоят изборите за президент на Съединени американски щати.
" Предвиждайки доста натоварена 2020 година, президентът се възползва от свободния си уикенд във Вашингтон, с цел да стартира и отчасти да премине плануван годишен обзор на физическото си здраве в болница Уолтър Рийд ", сподели тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР