Говорителят на Белия дом Сара Сандърс заяви, че тя вярва,

...
Говорителят на Белия дом Сара Сандърс заяви, че тя вярва,
Коментари Харесай

Белият дом: Бог поиска Доналд Тръмп да стане президент

Говорителят на Белия дом Сара Сандърс съобщи, че тя има вяра, че Бог е изискал президентът Доналд Тръмп да завоюва президентските избори през 2016 година, оповестява Си Ен Ен, базирайки се на Christian Broadcasting Network.

" Мисля, че Бог приканва всички нас да заемем разнообразни функции по друго време и мисля, че той е изискал Доналд Тръмп да стане президент, заради тази причина той е тук ", сподели Сандърс пред профилираната медия.

Мисля, че той прави страхотна работа в поддръжка на доста неща, за които доста хора ги е грижа, добави тя.

Запитана да разяснява изявлението на ръководителя на Камарата на представителите Нанси Пелоси, че предлагането на Тръмп за издигане на стена по южната граница с Мексико е " аморално ", Сандърс отговори: " Идеята е да се отбрани народът на вашата страна, което е главно обвързване на президента на Съединени американски щати ". Според нея коментарът на Пелоси е " неуместно обвиняване ".

Сандърс увери, че решението на Тръмп да изтегли американските сили от Сирия няма да сложи под опасност християните в района.

" Вижте, президентът съобщи доста ясно, че ние поддържаме християните, че ние поддържаме кюрдите ", означи представителят и добави, че това е декларирано доста ясно пред Турция.

На въпрос за какво няма всекидневен брифинг на Белия дом, Сандърс отговори, че няма различен президент като Тръмп в историята, който толкоз доста да се е обвързвал с медиите.

Той е най-достъпният. Мисля, че Белият дом като цяло е най-достъпният що се отнася до медиите. Със сигурност няма предпочитание нашият екип или президентът да крие информация, уверена е тя. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР