Говорителят на Барселона Джосеп Вивес коментира днешното интервю на звездата

Говорителят на Барселона Джосеп Вивес коментира днешното интервю на звездата ...

В Барселона: Нямаме разногласия с Меси.

Говорителят на Барселона Джосеп Вивес коментира днешното интервю на звездата на тима Лионел Меси пред “Спорт”, в което играчът призна, че не е сигурен дали клубът е направил всичко възможно да върне Неймар обратно на “Камп Ноу”.

“Това беше напълно нормално интервю. Направи го с голяма прозрачност и сме доволни от начина, по който се изрази. Няма никакви разногласия между Меси и клуба. Направи интересни оценки. Меси каза, че не знае дали е било направено всичко възможно за Неймар, защото не присъстваше на преговорите. Също така, заяви, че от Пари Сен Жермен са направили сделката много трудна. Истината е, че клубът направи всичко възможно, президентът вече го разясни, но в крайна сметка не успяхме да стигнем до резултат. Комуникацията между клуба и Лео, както и с останалите играчи, е отлична. Много голям клуб сме и вярваме, че можем да си говорим за всичко. Няма никаква дистанцираност и ако трябва да говорим, това и правим. Всеки си има своите задължения.
— Josep Vives (Club spokesman): “We are very satisfied with the Messi interview, there are no problems between him and the management, he is making positive and transparent assessments of the present and the future.” pic.twitter.com/y4BQiTvW3p
— Barça Universal (@BarcaUniversal) 12 септември 2019 г. Не виждам никакъв проблем с Меси. Като цяло, за нас интервюто е позитивно. Той изрази уважителни и аргументирани мнения. Гордост е, че както Лео, така и други играчи, се изразяват. Ако си хабим енергията в кавги, ще тръгнем в лоша посока. Енергията ни трябва да е насочена там, където е нужна. Лео се изрази много добре, с пълна свобода. Няма никакво недоверие. Всеки е свободен да си дава мнението и ние малко можем да направим по този въпрос”, заяви Вивес.

Източник: sportal.bg