Говорителят Майк Джонсън и лидерът на мнозинството в Сената Чък

...
Говорителят Майк Джонсън и лидерът на мнозинството в Сената Чък
Коментари Харесай

Последният оцелял носител на Медал на честта от Корейската война ще лежи на почит в Капитолия на САЩ

Говорителят Майк Джонсън и водачът на болшинството в Сената Чък Шумър оповестиха във вторник, че полковник Ралф Пъкет, младши, последният оживелият притежател на Медал на достойнството от Корейската война ще лежи в чест в Ротондата на Капитолия на Съединени американски щати.

Той умря в дома си в понеделник, 8 април. Той беше на 97 години. Церемонията ще се случи в понеделник, 29 април, споделиха законодателите.

„ Изключителната героизъм на полковник Ралф Пъкет младши съставлява най-хубавото от 1,7 милиона американци, напуснали дома си, с цел да се бият за независимост в Корейската война, " споделиха двамата законодатели в взаимно изказване.

Те прибавиха: " Той показва неуморна всеотдайност за нашата страна и своите сътрудници рейнджъри и е извънреден модел както за военнослужещи, по този начин и за цивилни, с цел да признаят забележителния подвиг на полковник Пъкет работа и приноса на всички ветерани от Корейската война, за нас е привилегия да позволим останките му да лежат в респект в рот...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР