Говорителката на руското външно министерство Мария Захарова коментира решението на

...
Говорителката на руското външно министерство Мария Захарова коментира решението на
Коментари Харесай

Захарова: Искът на демократите срещу Русия - извинение за загубата от Тръмп

Говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова разяснява решението на Демократическата партия в Съединени американски щати да съди съветското държавно управление за скрит план за подриване на американските президентски избори през 2016 година, като го дефинира като метод за демократите да оправдаят провалянето си от Доналд Тръмп в изборите.

 Демократическата партия на Съединени американски щати съди Русия, акцията на Тръмп и “Уикилийкс”
Демократическата партия на Съединени американски щати съди Русия, акцията на Тръмп и “Уикилийкс ”

Искът е внесе във Федералния областен съд в Манхатън

" Министерството на външните работи на Русия не е получавало публично съобщение по този въпрос, заради което е прекомерно рано да се приказва за естеството на нашите дейности. Ако информация обаче е вярна, тогава наподобява това е опит на демократите да намерят опрощение за тяхната загуба ", разяснява Захарова и добави, че Москва е схванала за правосъдния иск единствено и само от информациите в медиите.

Вчера Демократическата партия разгласи, че е завела дело против предизборния щаб на американския президент Доналд Тръмп, съветското държавно управление и Wikileaks за скрит план, с който да се подкопае гласуването на американските гласоподаватели.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР