Говорителката на Белия дом Сара Сандърс заяви, че е била

...
Говорителката на Белия дом Сара Сандърс заяви, че е била
Коментари Харесай

Изгониха прессекретаря на Белия дом от ресторант заради Тръмп

Говорителката на Белия дом Сара Сандърс съобщи, че е била изгонена от ресторант, където е желала да вечеря. Мотивът бил, че работи за президента Доналд Тръмп, заяви BBC.
" Вчера вечерта собственичката на (ресторант) " Red Hen " в Лексингтън, (щата) Вирджиния, ме помоли да напусна, тъй като работя за президента на Съединените щати. Учтиво си потеглих ", написа в Twitter Сандърс.

Last night I was told by the owner of Red Hen in Lexington, VA to leave because I work for @POTUS and I politely left. Her actions say far more about her than about me. I always do my best to treat people, including those I disagree with, respectfully and will continue to do so
— Sarah Sanders (@PressSec) 23 юни 2018 година
" Действията й приказват доста повече за нея, в сравнение с за мен. Винаги върша всичко допустимо да се отнасям с почитание с хората, в това число с тези, с които не съм съгласна, и ще продължа да върша по този начин ", разяснява пред медиите Сандърс.
Пред „ Вашингтон Поуст “ собственичката на ресторанта Стефани Уилкинсън разгласи, че за нея Сандърс работи за " нечовечна и неетична " администрация. Жената помолила говорителката да напусне ресторанта й откакто се съветвала с служащите си. Те изрично я подкрепили.
Уилкинсън съобщи, че е разговаряла със Сандърс като й обяснила: " Ресторантът има избрани стандарти, които считам, че би трябвало да поддържа, като почтеност, съчувствие и съдействие ".
Реакциите не закъсняват. Рейтингът на ресторанта в Facebooк е скочил от 1 на 5 звезди. Постовете му стават все по – известни, а почитателите се усилват.
Има и негативни мнения на случката. Един от тях гласи: " Храних се в „ Red Hen “ и станах очевидец на грубия отвод да бъде обслужена Сара Сандърс. Бях погнусен и ужасяващ от случая. Няма да хапвам повече в тозиз ресторант. “
Но хиляди други консуматори поддържаха решението. Един от тях написа: " Обичам това място. Висок морал и храната би трябвало да е вкусна... "
Случката идва дни откакто Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп подреди на федералните организации да съберат имигрантските фамилии, които са били разграничени след незаконното прекосяване в страната от Мексико.
Решението докара до разделянето на близо 2300 деца от родителите им единствено за два месеца и провокира талази на отвращение по света, отбелязва BBC.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР