Говорителка на президента на САЩ Доналд Тръмп Кейли Макенани този

...
Говорителка на президента на САЩ Доналд Тръмп Кейли Макенани този
Коментари Харесай

Говорителката на Тръмп

Говорителка на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп Кейли Макенани този път изненада всички фешън критици с цвета на тоалета си.

 Gulliver/Getty Images

32-годишната хубавица приказва на първия си брифинг в Белия дом на 1 май. При първите й обществени прояви тя беше много деликатна с избора на облеклата си. Залагаше на типичен цветове като черно и бяло, изпъкваше с деловия си жанр.

 Gulliver/Getty Images

От скоро обаче се вижда смяна в метода й на обличане. Лятото определно повлия на цветовия асортимент на облеклата й и в този момент тя избира по-дръзки цветове. Дори захвърли костюмите, с които в началото се обличаше и в този момент не оставя роклите.

 Gulliver/Getty Images

Вчера съумя да озадачи всички като облече рокля в топлата гама. Оранжевото постоянно провокира безредици в стилната промишленост, тъй като цветът може да бъде доста сполучлив, само че облечени с облекла в този цвят, може да покажем доста от минусите на тялото. За благополучие на Макенани няма от какво да се тревожи, има съвършено тяло, което към този момент единствено акцентира посредством цветовете на облеклата си и към момента не смее на рискува с по-провокативни тоалети.

 Gulliver/Getty Images

Кейли незабавно съумя да наложи своя жанр - както в политиката, по този начин и в метода си на обличане.

 Gulliver/Getty Images
 
И още:

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР