Говорител на Кремъл обяви, че са започнали системно да измерват

...
Говорител на Кремъл обяви, че са започнали системно да измерват
Коментари Харесай

Треска за Путин

Говорител на Кремъл разгласи, че са почнали редовно да мерят температурата на участници в събития, на които участва президентът Владимир Путин поради епидемията с новия ковид.

" Това е защитна мярка ", сподели Дмитрий Песков за организация РИА Новости, откакто през днешния ден беше измерена температурата на публицисти, пристигнали в Кремъл, с цел да отразят публично събитие. Той добави, че мярката ще се ползва към всички участници в събития, на които участва и 67-годишният президент.

" В Кремъл е въведена нова контролна процедура: човек с термична камера в ръце ви мери температурата ", заяви по-рано във Facebook журналистът Антон Желнов от самостоятелната телевизия " Дожд ".



Цитирани от РИА Новости публични лица потвърдиха, че мярката е въведена, с цел да се избегне разпространяване на новия ковид.

До момента в Русия има два доказани случая на заразяване с ковид. От експлоадирането на епидемията страната е подхванала редица ограничения, в това число затваряне на дългата й 4250 км граница с Китай.

Тази нова защитна мярка на Кремъл не е безусловно изненада. Миналата година съветският президент донесе своя чаша на вечеря на Г-20, предизвиквайки въпроси в интернет, отбелязва Агенция Франс Прес.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР