Говорител на британското правителство заяви, че не се планира въвеждане

...
Говорител на британското правителство заяви, че не се планира въвеждане
Коментари Харесай

Великобритания не планира въвеждане на тестове за COVID-19 за пристигащи от Китай

Говорител на английското държавно управление съобщи, че не се възнамерява въвеждане на наложителни проби за КОВИД-19 за пасажери, които идват от Китай, съобщи Пи Ей Мидия/ДПА.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 32426
Изказването идва на фона на известията за налагане на такива ограничения от страни като Съединени американски щати, Италия, Индия, Южна Корея, Малайзия и Япония. 

От английското държавно управление прибавиха, че здравните управляващи наблюдават деликатно за разпространяването на другите разновидности на болестта и проучват данните, идващи от други страни.

От американския Център за надзор и предварителна защита на болесттите оповестиха през вчерашния ден, че са обезпокоени от неналичието на съответна и транспарантна информация от китайските управляващи за секвенирането на разпространяващите се в страната разновидности на вируса.

Италия е единствената европейска страна и страна членка на Европейски Съюз, която вкара нови правила за пасажери от Китай.

По информация на Би Би Си Европейската комисия ще организира през днешния ден съвещание на здравния си комитет, с цел да разиска " възможни ограничения и обединен за Европейски Съюз метод " по отношение на обстановката с КОВИД-19 в Китай, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР