Говорите ли докато правите секс? Или по-точно: викате ли, шепнете

...
Говорите ли докато правите секс? Или по-точно: викате ли, шепнете
Коментари Харесай

Говорите ли докато правите секс?

Говорите ли до момента в който вършиме секс? Или по-точно: викате ли, шепнете ли, стенете ли, хлипате ли…или просто си мълчите? Всеки изживява по собствен личен метод този сърдечен акт. Учудващо е по какъв начин думите, които мълвим по време на секс, може да са толкоз объркващи и в това време по този начин красноречиви.
Сексът ни връща към първичното, позволявайки ни със събличането на облеклата, да разголим и задръжките си. В леглото няма срамни неща и ограничавания откъм дейности.
Хубаво е да не се потиска и словесния поток, тъй като той е кадърен да отприщи също толкоз огромно наслаждение.
Говоренето по време на секс е доста съкровен миг. Партньорите могат да се нежни един с различен и да повтарят какъв брой доста се обичат, сипейки топли ласкави слова. Това прави половия контакт необикновено сетивен и прочувствен. Удоволствието потегля от вътрешната естетика, с цел да раздруса най-после телата им.
Другата прекаленост е, когато двойката отключва в себе си потискани пристрастености и една по-груба страна. Те си приказват внезапно, много постоянно са цинични, наскърбяват се или крещят. Обикновено такива изявления съпътстват един по-страстен, по-животински секс, а чувствата са по-изострени.
Много дами са толкоз подвластни на удоволствието по време на секс, че хлипат, скимтят, а от време на време даже плачат с глас. Това не е обвързано с физическа болежка, а със засилена сензитивност на това, което изпитват. Други пък не издават и вопъл, въпреки вътрешно да се раздират от крясъци.
При мъжете постоянно страстите са по-сподавени. Те по-скоро издават нечленоразделни звуци, ръмжат или в даден изблик извикват някаква фраза или име.
Често звуците и думите, които изговаряме по време на секс са объркващи. Може да крещим „ Стига! “, а зад този вопъл да се крие „ Моля те продължавай! “. Много хора, директно преди оргазъм, приканват богове, обръщат се за помощ, или крещят „ Умирам! “. Не инцидентно оргазмът носи и нарицателното „ дребната гибел “. Защото удоволствието е толкоз мощно и неконтролируемо, че ние имаме възприятието, че се възнасяме някъде отвън телата си. Пък било то и за броени секунди.
Леглото и сексът отключват неподозирани страни от същността ни. Всичко, което потискаме в всекидневието си, може да вземе превес в един избран миг. Позволете си да фантазирате на глас. Тоест, говорете това, което желаете, не потискайте възприятията или желанията си. Това в допълнение ще нажежи ситуацията. Ако облечете въображението си в думи,ще възбудите още повече колегата си. И в последна сметка даже и да не осъществите споделените фантазии, те към този момент ще са раздрусали и двама ви в една вълна, изтъкана от наслаждение, блян, болежка, приятност и възбуденост.
Най-печелившият вид остава компилацията от всички неща. Не на веднъж да опитате всичко, несъмнено, а да вършиме обич по разнообразни способи. Редувайте гальовен със буен секс. Милвайте се, а идващият път се нагрубявайте.
Всеки изблик на страст възбужда и двамата участници в половия контакт. Този, който словом дава воля на чувствата си, и другият, който вижда, че точно той е причинителят на това наслаждение. Неусетно ще се разкрепости половият ви живот и вие в допълнение ще се сближите. Правенето на секс е опит, игра на нови открития. Така че, играйте си! В тази игра няма губещи, само може да спечелите по-голяма полова приятност.
Вероятно не сте и подозирали какъв брой доста въздейства говоренето по време на секс върху самия акт. Ако поставяте под подозрение значимостта му, пробвайте да вършиме обич без да издадете и един стон. Категорично не е същото. Затова в случай че желаете да се отдадете оптимално доста на чувствата по време на секс, дайте воля и на стоновете си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР