Говорим за защита на държавния и обществения интерес с разходването

...
Говорим за защита на държавния и обществения интерес с разходването
Коментари Харесай

Георги Свиленски, БСП: Ударът срещу Елена Йончева е политически и мафиотски

Говорим за отбрана на държавния и публичния интерес с разходването на средства. С тези думи зам.-председателят на ПГ на Българска социалистическа партия Георги Свиленски разяснява аферата " Ало, Банов съм " в студиото на " Денят стартира с Георги Любенов ".

Елена Йончева е проверяващ публицист. Тя си извършва и професионалните отговорности, и публичните като депутат. Ние желаеме да покажем на обществото какво се случва, а дали има нарушавания е работа на профилираните органи, сподели депутатът от левицата.
Георги Свиленски, Българска социалистическа партия: При нас непрестанно идват сигнали. В страната някой би трябвало да демонстрира и публичното мнение. Когато си подавал сигнали в другите органи и няма нужната реакция след тях, хората пристъпват по другия метод - предават ги на народните представители. А ние, с цел да сме сигурни, че ще се задвижи един сигнал, първо го представяме на медиите и дружно с това го даваме и на службите. Целта е да покажем на обществото каква конструкция ръководи страната .
Според Свиленски, ударът против Елена Йончева е политически и мафиотски. Целта беше тя да бъде сложена на колене, тъй като бръкна в доста дълбоки рани.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР