Говорим за много тежка социопатия. Когато му изнася признава за

...
Говорим за много тежка социопатия. Когато му изнася признава за
Коментари Харесай

Христо Монов: Виждам пъклен план между Полфрийман и приятелите му от БХК

Говорим за доста тежка социопатия. Когато му изнася признава за убийството на сина ми, с цел да бъде освободен, когато не - отхвърля. Виждам демоничен проект с приятелите му от Хелзинкския комитет да водят каузи и да злепоставят страната. Няма нови фрагменти. Това съобщи в ефира на Нова телевизия Христо Монов, бащата на убития от Джок Полфрийман Андрей Монов.

По думите му в досиетата на делото може да се види, че няма нападнати роми. "В записите се вижда по какъв начин един човек, който носи яке с две лица, който носи два панталона и се разхожда с нож и отвертка в джоба, атакува една компания, в която е и моят наследник. Той излиза финален от подлеза, тъй като е останал малко повече в заведението, в което са били ", сподели още Монов.

"Съдиите Калпакчиев, Иванова и Магдалинчева нямат място в правосъдната система, тъй като те не вземат решения по закон, а поради своите зависимости ", отсече още той.

"Как може Данаил Кирилов да приема в кабинета си един освободен палач. Искам да знам какво научи господин Кирилов от него за пандизите у нас, което не е знаел. Това ми е забавно.

Нека да бъде обновено делото, този път да получи доживотна присъда, тъй като с цялото му държание в пандиза и след него демонстрира, че отново ще убие.

Няма да напусне България, тъй като в неговата страна той е никой ", отсече Христо Монов.

Припомняме, че австралиецът беше наказан на 20 година затвор за убийството на студента Андрей Монов при спор в центъра на София на 28 декември 2007 година Той бе освободен предварително.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР