Говорим си, че размерът има значение, че на този свят

...
Говорим си, че размерът има значение, че на този свят
Коментари Харесай

Особености на секса със свръхнадарени мъже

Говорим си, че размерът има значение, че на този свят са нужни повече надарени мъже, вършим си сладки и солени майтапчета по тематиката, вършим се на отворени, мнооооого отворени, само че когато забележим нещо по-дълго от 22 см, просто си гълтаме... граматиката. Но, девойки, народът го е споделил „ Око да види, ръка да пипне”. Така че що просто да не се насладим?

Физиологията ни го разрешава
Влагалището на дамите е основано по този начин, че да се разтяга при възбуденост, тъй че даже и да си мислите, че това огромно нещо пред вас няма по какъв начин да се побере в най-интимното място от тялото ви, бъркате. „ Но най-важното е да бъдете възбудени, с цел да се провиснал мускулите ви. Опитвайте, без да се стряскате! Може сами да се изненадате от себе си”, съветваше приживе секскоучът Алекс Ломски. Според него дамите, които се опасяват да не изпитат болежка при секс, най-често имат несъзнателен закодиран стрес от първия си сексуален контакт. Ако мъжът е бил некомпетентен, не е съумял да ги предразположи или е бил лакомец в леглото, то най-вероятно стресът от преживяването им е повлиял във връзка с междучаршафните прекарвания отсега нататък. Това пояснение важи изключително за по-младите девойки, които още не са осъзнали дали го вършат, тъй като им харесва или тъй като би трябвало да го създадат. Ако е тъй като би трябвало, размерът може да се окаже непреодолима компликация, защото липсва наслаждение. „ Когато желанието е взаимно, надали размерът ще е проблем. Дори противоположното. Еволюцията е наложила дамата да избира по-надарен мъж, тъй като се допуска, че той стига по-навътре в нея, сперматозоидите изминават по-кратък път и тя по-лесно ще забременее”, споделя сексучителят. „ Ако дамата се опасява от пениса, дано загаси лампата”, майтапеше се Ломски.

Ограничителен пръстен или лубрикант
Не бързайте с лубриканта, а наблегнете на любовната игра, с цел да се отпуснете. Има мъже, със мощно его, които държат дамата да е възбудена поради тях самите и да поемат техния размер, тъй като са подготвени за него, а не да си сложат лубрикант и по този начин всичко да стане бързо и елементарно. Жената би трябвало да е подготвена. Опитайте със смазките в случай че в действителност усетите проблем. Често презервативите на известните марки се продават дружно с вазелин на водна основа, който не къса презерватива и е подобаващ за задачата - елементарно навлизане.

Подходящи пози
Ако сте за първи път с прекомерно талантлив мъж, обяснете му, че леко се притеснявате и го помолете да не влиза във вас с цялото си достолепие, до момента в който свикнете. Ако желаете сами да контролирате нещата обхванете долната част на пениса с ръка. В секс магазините продават ограничаващи пръстени, които правят същата работа, само че с ръка е по-добре, с цел да се получи по-силно наслаждение. „ И на мъжа ще му хареса, тъй като при всеки подтик той ще получава чувство, като че ли прави първо навлизане. Така и ще свърши по-бързо. Тази техника може да се практикува в поза „ лъжичка”, при която дамата е легнала по стомах и мъжът е зад нея. А в случай че се отпуснете, махнете ръката – предпазител”, обясняваше преди да почине Алекс Ломски. За неусетен първи опит с XXL може да изберете и поза „ ездач”, при която вие сте от горната страна или мисонерската, при която бедрата управляват дълбочината на тласъците. И не забравяйте, че огромният размер безпроблемно ще стигне до Е-точката, която се намира преди шийката на матката и може да ви обезпечи маточен многоброен оргазъм.

Любопитно
Според проучване 35% от дамите са изцяло способни да поемат пенис от 20 до 23 см. С малко тренировки 30% от останалите дами също могат да се оправят със секса с талантлив мъж, стига да знаят по какъв начин да се провиснал.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР