Говори се, че херцогинята на Единбург е прекарала часове в

...
Говори се, че херцогинята на Единбург е прекарала часове в
Коментари Харесай

Софи Уесекс и Меган Маркъл - супер близки преди, напълно непознати сега

Говори се, че херцогинята на Единбург е прекарала часове в диалози с Меган Маркъл преди сватбата й с принц Хари, с цел да я приготви за кралския живот, само че по-късно в никакъв случай повече не е влезнала в контакт с Меган. Това пишат от Mirror.

Вътрешен човек твърди, че Меган Маркъл е пренебрегнала напъните на херцогинята на Единбург да й помогне да се откри в живота като кралска персона.

Говори се, че звездата от „ Костюми “ е прекарала часове в диалог със Софи, брачната половинка на най-малкия наследник на починалата кралица Елизабет принц Едуард, в който тя е задала няколко въпроса, когато са пили чай в дома й в Съри. Въпреки това, след техния следобяд дружно, Меган не съумява да се свърже още веднъж с нея, оставяйки Софи „ сюрпризирана “ от държанието й, защото най-малко очаквала покана в дома си с принц Хари във Frogmore Cottage.

Източник сподели по-рано: " Бяха единствено двете и разговаряха с часове. Меган имаше толкоз доста въпроси и Софи, която знае какво е да си проправяш път през ранните дни на прехода от елементарен човек към кралска персона, даде драговолно своите препоръки ".

„ Софи мислеше Меган за симпатична и привлекателна и й сподели, че може да й се обади когато и да е, когато има потребност от съвет по какъв начин да се оправи с някои от по-сложните кралски особи “, сподели източникът пред The Sun

Софи, която е израснала в семейство от междинната класа и основава PR компания, преди да се причисли към кралското семейство, е сравнявана с Меган - защото и двете претърпяха голям преход, откакто се причислиха към фамилията. Кралицата също я предложения на няколко църковни служби дружно и те се забавляваха да гледат остарели филми дружно. Нейно починалото величество беше извънредно близка и с децата на Софи, най-малките й внуци - лейди Луиз Уиндзор и виконт Джеймс.

Авторът и другар на кралското семейство Gyles Brandreth написа за нейния опит да помогне на Меган, когато се причислява към фамилията в книгата му „ Елизабет: съкровен портрет “. Той написа: „ Кралицата (която, несъмнено, беше виждала всичко това преди) разбираше, че момичето на Хари може да откри приспособяването към кралския живот за „ предизвикателство като начало “ (както се изрази тя). „ Много е разтърсващо, само че бързо се привиква “ – това е опитът на Нейно Величество от доста години обратно.

" За да помогне на Меган, кралицата предложи снаха й, Софи Уесекс, да бъде съвършен наставник ". " Софи може да ти помогне ", споделя кралицата. Меган даде да се разбере, че не усеща потребност помощта на Софи. Тя имаше Хари.

Вместо това тяхното процъфтяващо другарство завърши ненадейно, макар че те се събраха още веднъж през септември 2022 година на държавното заравяне на кралицата. Те пътуваха дружно в една кола по време на нейното шествие с ковчези от Бъкингамския замък до Уестминстър Хол.

През 2021 година, дни след телевизионния диалог на херцога и херцогинята на Съсекс с кралицата на чат шоуто през 2021 година, Едуард и Софи споделиха смях за бомбеното изявление с The Daily Telegraph, като шеговито дадоха отговор: „ Коя е Опра? “ и " какво изявление? " на въпрос дали са се присъединили или не.

58-годишната Софи продължи с думите: „ Знаеш ли, в случай че не си падаш по чат шоутата, няма причина да знаеш коя е тя. Във всеки случай сигурно не тази страна. “
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР