Говори най-младият игумен, заловен да шофира пиян! Историята на йеромонах

...
Говори най-младият игумен, заловен да шофира пиян! Историята на йеромонах
Коментари Харесай

Най-накрая проговори Игуменът Спиридон, заловен да шофира пиян и без книжка! Искрено искам прошка от всеки един и ви моля да се молите за мен!

Говори най-младият свещеник, хванат да кара пийнал! Историята на йеромонах Спиридон – разказ за алкохола, разкаянието и прошката, съобщи Народоосвободителна въстаническа армия.

„ Съжалявам, несъмнено, само че човек бърка и когато бърка, най-важното след грешката му е да си вземе поука, да разбере какво е направил, да осъзнае и да не го прави към този момент ”, казва йеромонах Спиридон.  Една неточност с белег за цялостен живот. Той е свещеник и се оказва недееспособен да кара и даже няма брошура.

Казва, че се е случило заради лекомислието на младостта си! Разкайва се, че го е направил. За постъпката си получил 6 месеца в пандиза и е отхвърлен от поста си, като свещеник,

“Болно ми е и с разкайване и смирение одобрявам нещата”. Иска да продължи да възвръща елементи от манастира.

Обръща се към младите и споделя да взимат неговия образец: “Че една лекомислена постъпка, може да продължи за цялостен живот”.

“Искрено желая амнистия от всеки един и с молба да се молят за мен, когато има общение и молитва, всичко минава по-леко за индивида!”- Така приключи той.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР