Говорейки пред участниците на икономическия форум в Давос в четвъртък,

...
Говорейки пред участниците на икономическия форум в Давос в четвъртък,
Коментари Харесай

Зеленски се усъмни, че Путин е все още жив, Песков му отговори

Говорейки пред участниците на икономическия конгрес в Давос в четвъртък, украинският президент Володимир Зеленски сподели, че не схваща изцяло кой в този момент взема решения в Кремъл и дали президентът Владимир Путин е към момента жив , оповестява съветската работа на Би Би Си.

Украинският водач се базира на последните телевизионни изяви на Владимир Путин, които съгласно специалистите са записани настрана от фона, насложен върху видеото по-късно. Такова беше по-специално, на фона на което беше група хора във военни униформи на съветската войска. Зеленски сподели, че Путин се появява на екраните на по този начин наречения " зелен екран " - компактен декор, върху който по-късно може да се насложи всяко изображение във видеоредактор - и не е ясно дали той въобще е жив.

" Не разбирам с кого и защо да приказвам. Не съм сигурен, че президентът на Русия, който от време на време се появява - водещите ще схванат - на " зелен екран ", не разбирам напълно какво е той. Не разбирам изцяло дали е жив. Не знам кой взема решенията, какъв кръг от хора. Когато споделяме " мирни договаряния ", не разбирам доста с кого. Русия би трябвало да откри някого и по-късно да предложи нещо ", сподели Зеленски в Давос

Говорейки посредством видеовръзка пред участниците в така наречен " Украинската закуска " в Давос, Зеленски също сподели, че Путин ще остане в историята като индивидът, който изкопа голямата бездна сред народите на Русия и Украйна .

" Никой не споделя, че може да се върнат връзките, само че те могат да спасят живота на своите хора. Това е тяхното бъдеще. Пропастта сред нас е дълбока, само че те я изкопаха. Путин стои с лопата. И ще остане с тази лопата в историята ", съобщи Зеленски

Прессекретарят на съветския водач Дмитрий Песков не закъсня с отговора и съобщи, че за украинския президент Володимир Зеленски и управниците в Киев съществуването на Русия и президента Владимир Путин е проблем и за тях би било за предпочитане те да не съществуват.

" Ясно е, че и Русия, и Путин са както за днешна Украйна, по този начин и за Зеленски <...> огромен проблем. Ясно е, че чисто психически господин Зеленски би предпочел нито Русия, нито Путин да съществуват ", сподели Песков в отговор на изказванията на украинския водач в Давос.

В същото време Песков акцентира, че колкото по-скоро Киев прояви подготвеност да регистрира настояванията на Москва, толкоз по-скоро ще завърши спорът в Украйна.
 Русия - дребният Съюз на съветските социалистически републики на Путин, само че всемогъществото на Кремъл над съветските райони избледнява
Русия - дребният Съюз на съветските социалистически републики на Путин, само че всемогъществото на Кремъл над съветските райони избледнява

Фондация Карнеги: Как 2022 година промени районната политика в Русия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР