Говорейки пред NBC News, Столтенберг повтори подкрепата си за Украйна

...
Говорейки пред NBC News, Столтенберг повтори подкрепата си за Украйна
Коментари Харесай

Столтенберг: Алиансът няма да навлезе в Украйна, нито по земя, нито по въздух

Говорейки пред NBC News, Столтенберг повтори поддръжката си за Украйна и сподели, че съдружниците от НАТО не престават да дават повече противотанкови ракети, военна и финансова помощ. Той сподели също, че Украйна наподобява оказва доста по-силна опозиция, в сравнение с Русия евентуално чака.

„ Мисля, че те подцениха съпротивата, пред която ще се изправят и затова имат по-малък прогрес, тъй като напредват доста по-бавно и тъй като имат по-висок % на безсилие или жертви от предстоящото “, сподели той.

Столтенберг сподели, че няма да разисква съответни данни за жертвите, само че сподели, че " няма подозрение, че Русия е претърпяла доста повече жертви от предстоящото, до момента в който цялата интервенция е доста по-бавна от плануваното ".

Сега виждаме нова вълна, идваща от Русия и Беларус, с тежка ризница, с далечна артилерия. „ Това е доста непредвидима и динамична обстановка “, сподели той.

„ Мисля, че би трябвало да разберем, че това е жесток спор, който сега се случва в Украйна “, добави той.

Той уточни, че НАТО носи отговорност да подсигурява, че няма да излезе отвън надзор, което в допълнение ескалира в опасения за пълноценна война в Европа, която ще включва съдружници от НАТО.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР