Говорейки по време на пореден митинг, този път в щата

...
Говорейки по време на пореден митинг, този път в щата
Коментари Харесай

Напрежението ескалира: Доналд Тръмп заплаши Китай, войната се разраства!

Говорейки по време на следващ протест, този път в щата Мисури, президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп предизвести за разрастващата се митническа война с Китай и запита дали Пекин смеят да провокират Вашингтон с реципрочни ограничения, в отговор на последните американски мита върху китайски артикули на стойност 200 милиарда $, предават международните информационни организации, представени от Блиц.

 

Тръмп, който беше на посещаване в Спрингфийлд, Мисури, с цел да поддържа Джош Хоули, претендент на Републиканската партия за идните избори през ноември, даде обещание „ да се завърне “ с „ още доста “ дейности против Китай, в случай че те отговорят на последните американски мита.

„ Ние действаме против несправедливите търговски практики на Китай… Ние възстановихме Китай. Ние им дадохме такива благосъстояния. И в този момент го променяме. Затова наложихме 25 % мита върху вноса на артикули на стойност 50 милиарда $.

И тогава те споделиха, „ Ние ще създадем същото нещо “. И аз им споделих: „ Това е добре. Ние имаме доста повече патрони “ “, съобщи Тръмп пред аплодиращата го аудитория, до момента в който обсъждаше разнообразни тематики от дневния ред в страната. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР