Говорейки на годишната конференция в Абърдийн, Май Юсаф каза, че

...
Говорейки на годишната конференция в Абърдийн, Май Юсаф каза, че
Коментари Харесай

Първият министър призовава Обединеното кралство да приеме палестинските бежанци

Говорейки на годишната конференция в Абърдийн, Май Юсаф сподели, че „ всяка форма на групово наказване, както виждаме в Газа, в никакъв случай не може да бъде оправдана “. < /p>

„ 2,2 милиона почтени хора не могат да платят цената за дейностите на Хамас “, добави той.

Говорейки за това какво би желал да се направи в Обединеното кралство, водачът на: „ В предишното хората в Шотландия и в Обединеното кралство отвориха сърцата и домовете ни и приветстваха тези от Сирия, Украйна и доста други страни.

SNP в режим на ограничение на вредите, до момента в който се приготвят лейбъристите да изпреварят консерваторите

" Трябва да го създадем още веднъж.

" В момента има към един милион души, разселени в Ивицата Газа. Затова през днешния ден приканвам интернационалната общественост да се ангажира със международна стратегия за бежанци за хората от Газа.

„ Призовавам държавното управление на Обединеното кралство да предприеме две незабавни стъпки.

„ Първо, те би трябвало неотложно да стартират работа по основаването на скица за презаселване на бежанци за тези в Газа, които желаят и могат да изоставен.

„ И когато го създадат, Шотландия е подготвена да бъде първата страна в Обединеното кралство, която предлага сигурност и леговище на тези, които са обхванати от тези ужасни офанзиви. "

Изображение: господин Юсаф и брачната половинка му, Надя Ел-Накла, зад кулисите преди речта му

Прочетете повече:
SNP отхвърля потреблението на идващите избори като „ де факто “ референдум
Съпругата на Юсаф „ не се утеши “, защото Министерството на външните работи работи за извеждане на родителите от Газа
SNP в режим на ограничение на вредите, до момента в който се приготвят за лейбъристко държавно управление

Говорейки за опита на личното си семейство, господин Юсаф сподели: „ Зет ми е доктор в Газа. Когато успеем да се свържем с него по телефона, той ни споделя за подиуми на кланица.

„ Болниците свършват от медицински консумативи, лекарите и медицинските сестри би трябвало да вземат най-трудното решение от всички.

>

„ Кого да лекуваме и кого да оставим да почине.

„ Това не може да бъде разрешено да продължава. “

Г-н Юсаф беше окуражителен за реакцията му на спора в Близкия изток, като прегръщане на майката на един от хората, убити от Хамас, до момента в който той посещаваше синагога предходната седмица. най-високата група парцели, която беше планувана за идната година.

Според Института за фискални проучвания, препоръчаното нарастване може да докара до нарастване " сред £140 за група E благосъстоятелност и £780 за група H благосъстоятелност, набирайки до £175 милиона на година " - макар че това са единствено груби калкулации.

Щракнете, с цел да се абонирате за Sky News Daily, където и да получавате вашите подкасти

Г-н Юсаф отиде също така, казвайки, че в този момент Шотландия има проекти да вземе заеми на интернационалните пазари на облигации за първи път - само че това няма да са нови пари за харчене, вместо това метод за финансиране на съществуващи разноски.

Докато известието за общински налог беше страховит поради аплодисментите в залата, обръщението на господин Юсаф във вторник не беше толкоз добре посетено като неделния спор по отношение на тактиката за самостоятелност, нито пък съответства с разчувстваните подиуми на.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР