Говоренето на руския депутат Пьотр Толстой е познато, той е

...
Говоренето на руския депутат Пьотр Толстой е познато, той е
Коментари Харесай

Ген. Съби Събев: Заплахите на Пьотр Толстой към България са руска имперска наглост

Говоренето на съветския народен представител Пьотр Толстой е познато, той е имитация на Жириновски, само че действително думите му, че ни чака украински сюжет са имперска безочливост. Това разгласи по Нова ТВ военният специалист ген. Съби Събев.
Той е безапелационен, че Толстой не би трябвало да не помни, че България не е сама в тази съветска словесна експанзия, ние сме член на Европейски Съюз и на НАТО.

В процеса на войната тази експанзия ще се ускорява. Трябва да се работи твърдо към съветските жители, които са внедрени тук, с цел да бъдат задействани в избрани моменти и се пробват да основават напрежение, добави Събев. Той акцентира, че НАТО е защитителен съюз, само че реагира съответно на смяната на средата за сигурност. Вече са утвърдени нови отбранителни районни проекти, а това се отнася и за сигурността на България. НАТО ще отговори по съответен метод на всяка една експанзия, а отговорът ще бъде съответен, своевременен и пагубен. От 40 хиляди на 300 хиляди към този момент е повишен контингентът, който е за възпираща мощ на НАТО, напомни Събев. Според него Митрофанова е трябвало неотложно да бъде извикана във Външно министерство да даде пояснения за следващата съветска безочливост.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР