Говедо прекъсна контролата на Ботев Пловдив с кипърския АЕЛ. Добичето

...
Говедо прекъсна контролата на Ботев Пловдив с кипърския АЕЛ. Добичето
Коментари Харесай

Крава прекъсна контролата на Ботев Пловдив с АЕЛ

Говедо прекъсна контролата на Ботев Пловдив с кипърския АЕЛ. Добичето нахлу на терена, очевидно подмамено от тучната трева на комплекса " Царско село " в София. Откъде се взе, откакто там сякаш са елитни квартали, не е ясно, написа Sporta.bg.

Феновете на Ботев реагираха с възприятие за комизъм.  Те започнаха да викат " Говедо, говедо ", както постоянно обичат да назовават един от софийските им врагове.

Контролата имаше спомагателен скотски  привкус. Куче нахлу на терена, до момента в който съдиите преглеждаха мрежите. То обаче напусна бързо, написа offnews.bg.

Иначе носителят на Купата на България записа второ следващо проваляне в подготовката преди старта на Лига Европа. Ботев отстъпи 1:3 от четвъртия в Кипър.



Играчите на Николай Киров позволиха два гола в последните 10 минути, които се оказаха решаващи. Преди това Аврам бе дал задатък на гостите с хубаво попадение в 9-ата минута, само че Крум Стоянов с още по-майсторско осъществяване изравни в 61-ата минута.

В последните минути Микел Аруабарена (78) и Исмаил Саси (86) вкараха за АЕЛ, който завоюва с 3:1.

Пловдивчани изгубиха и първата си инспекция преди няколко дни от македонския Пелистер с 0:1. Както е известно, на 29 юни Ботев гостува на албанския Партизани в мач от първия прелиминарен кръг на Лига Европа.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР