Готвим се да се върнем в управлението. Категорично сме убедени,

...
Готвим се да се върнем в управлението. Категорично сме убедени,
Коментари Харесай

Константинова: Категорично сме убедени, че ще спечелим изборите

Готвим се да се върнем в ръководството. Категорично сме уверени, че ще спечелим. Бяхме неопитни предишното лято, само че успяхме да спечелим предходните избори на мускул и ентусизъм, обич към идеята. Сега нямаме самообладание да разкажем разбираемо какво сме създали през това време. Всички рецесии в България са факт, само че те са и в интернационален проект. Ние го усетихме още повече, тъй като когато влязохме не успяхме да разгърнем нашата визия, а трябваше да преосмисляме. Това разяснява вицепремиерът в оставка Калина Константинова в ефира на Нова.

" Не се разбра доста добре тази гражданска война, която направихме. Досега бяхме 100% подвластни от " Газпром ". Успяхме да осигурим доставки и от другаде, а не да разчитаме на контракти, които не се извършват и се извиват ръцете. За да имаме сигурност няма по какъв начин да подвластен от един снабдител и от Путин ", разяснява тя.

" Ние сме обезпечили 7 танкера на цени с 30 $ по-евтини от средноевропейските цени. Това е въпрос на работа, в случай че някой няма предпочитание да работи, да отстъпи на хората, които са подготвени. Ние имаме контракт с " Газпром ", само че той не се извършва от тяхна страна. Всяко последващо държавно управление ще прави тежки задания ", добави тя.

" Категорично решение не е взето. Това, че ще управляваме дружно е недвусмилено ясно. Ние и в този момент сме дружно и ще продължим да бъдем дружно с " Демократична България ", това сподели тя по отношение на явяване на идващите избори.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР